Navštíveno 1547x

21.04.2007, 20:28 |
sopta Mám kompa Hertz HSK 165 a odlepil se mi u obou wooferu na cca 1/4 obvodu gumový závěs, kterej je v případě HSK rovnou v jednom kuse s obvodouvou gumou, která je přilepená na koš. Bohužel už jsou repro po záruce, takže reklamaci neřeším. Máte někdo tip čím to přilepit? Osobně mám velice dopbré zkušenosti s lepením různé gumy Chemoprenem, ale rád bych znal vaše názory...
Máš to kousek, zajeď si na tuhle adresu, je tam asi 80ti letej pán co tyhle věci dělá, zalepí ti to za nějaký drobný... myslim to vážně :o) Má na plotu cedulku "Opravy reproduktorů"
Miroslav Ledvinka
Na vysočině 664/8
104 00, Praha 10

21.04.2007, 21:28 |
sopta a je fakt nutný to dávat lepit někomu? Chemopren Extrem je fakt suprovej a když s es ním umí lepit a člověk to celý nezašpiní, tak bych v tom principienlně neviděl problém... Já totiž nemám v týdnu moc času, v práci dělám min. do 17:30 a než se dostanu do Uhříněvsi tak je plno hodin :-/
určitě to něčim slepíš, to bezdebat, akorát nevim co tu maji všichni s chemoprénem, plácá se tu od koberců až po blatníky :o) já ho nějak nemusim. Myslel jsem to tak že to od něj máš co bys granátem dohodil a on na to má přímo to jejich gumolepidlo, řek by si tak 20kč a jel bys dom. Bydlí tam, takže kldině po 18. hod nebo víkend

22.04.2007, 01:22 |
hoff Je to ta starsi rada HSK -ty cerne? Asi chyba vyroby-me takhle prisly new a pri vyndavani z krabice se odlepily. Risknul js to tenkrat vterinovym lepidlem a drzi jako prilepeny :-)

22.04.2007, 12:05 |
Kmoda Jako Hoff. Lepil jsem u obou párů co mám. :D

22.04.2007, 13:25 |
hoff Pri lepeni tech HSK je vyhoda,ze membrana do kose dobre pasuje,jakoby vylisek. Takze se temer nejde netrefit do puvodni pozice. Kdyz js lepil Phase-y tak to bylo malinko narocnejsi. . .