Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Přilepení repro

o Navštíveno 1547x o
o 21.04.2007, 20:28 | sopta
Mám kompa Hertz HSK 165 a odlepil se mi u obou wooferu na cca 1/4 obvodu gumový závěs, kterej je v případě HSK rovnou v jednom kuse s obvodouvou gumou, která je přilepená na koš. Bohužel už jsou repro po záruce, takže reklamaci neřeším. Máte někdo tip čím to přilepit? Osobně mám velice dopbré zkušenosti s lepením různé gumy Chemoprenem, ale rád bych znal vaše názory...

o 21.04.2007, 21:23 | Escudo
Máš to kousek, zajeď si na tuhle adresu, je tam asi 80ti letej pán co tyhle věci dělá, zalepí ti to za nějaký drobný... myslim to vážně :o) Má na plotu cedulku "Opravy reproduktorů"

Miroslav Ledvinka
Na vysočině 664/8
104 00, Praha 10
o 21.04.2007, 21:24 | Escudo
je to Uhříněves
o 21.04.2007, 21:28 | sopta
a je fakt nutný to dávat lepit někomu? Chemopren Extrem je fakt suprovej a když s es ním umí lepit a člověk to celý nezašpiní, tak bych v tom principienlně neviděl problém... Já totiž nemám v týdnu moc času, v práci dělám min. do 17:30 a než se dostanu do Uhříněvsi tak je plno hodin :-/
o 21.04.2007, 22:20 | Escudo
určitě to něčim slepíš, to bezdebat, akorát nevim co tu maji všichni s chemoprénem, plácá se tu od koberců až po blatníky :o) já ho nějak nemusim. Myslel jsem to tak že to od něj máš co bys granátem dohodil a on na to má přímo to jejich gumolepidlo, řek by si tak 20kč a jel bys dom. Bydlí tam, takže kldině po 18. hod nebo víkend
o 22.04.2007, 01:22 | hoff
Je to ta starsi rada HSK -ty cerne? Asi chyba vyroby-me takhle prisly new a pri vyndavani z krabice se odlepily. Risknul js to tenkrat vterinovym lepidlem a drzi jako prilepeny :-)
o 22.04.2007, 12:05 | Kmoda
Jako Hoff. Lepil jsem u obou párů co mám. :D
o 22.04.2007, 13:25 | hoff
Pri lepeni tech HSK je vyhoda,ze membrana do kose dobre pasuje,jakoby vylisek. Takze se temer nejde netrefit do puvodni pozice. Kdyz js lepil Phase-y tak to bylo malinko narocnejsi. . .
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3117 sekund.